Info Yang Dicari Ramai Orang

Bayar RM20 Untuk Raba GRO

Bayar RM20 Untuk Raba GRO …Sebuah pusat hiburan dikesan mengaut keuntungan lumayan dengan menggalakkan pelanggan memeluk serta meraba deretan wanita pelayan pelanggan (GRO) ditawarkan asalkan mereka membeli minuman keras.

 

raba GRO

 

Kegiatan maksiat dianjurkan premis terletak di Dataran Mentari, Bandar Sunway di sini, menyebabkan premis itu menjadi tarikan golongan lelaki tempatan hampir setiap malam berikutan mereka hanya perlu berbelanja serendah RM20.

 

Aktiviti tidak bermoral itu bagaimanapun dibongkar selepas sepasukan pegawai dan anggota Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor diketuai Asisten Superintendan Mohd Shukri Abdullah melakukan serbuan di premis itu jam 11 malam kelmarin.

 

Mohd Shukri berkata, seramai 11 pelanggan lelaki didapati sedang berfoya-foya ketika serbuan mengejut itu dilakukan. “Siasatan lanjut mendapati premis yang tidak mempunyai lesen itu menyediakan gadis pelayan pelanggan (GRO) warga asing sebagai tarikan utama.

 

“Polis berjaya menahan 12 GRO warga asing berusia lingkungan 20 hingga 36 tahun. Seramai 10 daripadanya GRO itu adalah wanita warga Thailand manakala dua lagi berasal dari Filipina dan Indonesia,” katanya.

 

Menurutnya, semua GRO berpakaian menjolok mata itu ditahan ketika sedang leka melayan pelanggan sambil mengambil minuman keras.

 

“Pihak polis turut merampas wang tunai sebanyak RM99 serta dua keping bil tunai. Kami difahamkan terdapat pelanggan membuat bayaran menggunakan perkhidmatan kad kredit untuk menyewa GRO terbabit.

 

“Ada kemungkinan GRO terbabit turut menawarkan perkhidmatan seks di luar premis itu,” katanya.

 

Beliau berkata, pihaknya turut merampas peralatan audio di premis berkenaan kerana beroperasi tanpa memiliki lesen sah.

 

“Seorang pekerja lelaki warga Indonesia berusia 20-an yang baru dua bulan bekerja ditahan kerana tidak memiliki pasport.

 

“Semua yang ditahan dibawa ke Balai Polis Sungai Way di sana, untuk tindakan selanjutnya,” katanya.

 

Sumber :Harian Metro

 

 

Nota kaki

 

Semoga perkara yang melibatkan maksiat begini boleh dihentikan.Bertaubat kerana pintu taubat masih terbuka selagi nyawa masih badan kita.

 

Daripada membuat perkara macam tu lebih baik bongkar Rahsia Memiliki Sentuhan Keajaiban Untuk Setiap Yang Dilakukan

Tag : Semasa

Advertisment

Dikuasakan oleh Blogger.
Back To Top